V dnech 10.-14. března ve Frankfurtu se konal jeden z největších veletrhů v Evropě v oboru: instalace, klimatizace, topení a vybavení koupelen. ISH každý rok shromažďuje spousta vedoucích výrobců a cca 200 000 návštěvníků. Uvádí se novinky a produktové inovace a největší firmy zdůrazňují svou pozici na trhu tím, že staví stánky velikostí 500-700 metrů čtverečných.

Inovativní přístup ke tvaru, materiálu a funkčnosti produktu uvedla firma Hansgrohe, která pod značnou Axor ukázala novou umyvadlovou baterii. Kombinace chromového, bílého nebo zlatého tělesa se sklem a jemným způsobem průtoku vody, navíc k tomu malý paprsek světla, které je však v každé koupelně - to vše se složilo na vznik nádherného produktu, který skutečně lze nazvat novinkou.

        

Značka Huppe je známá výrobou velmi kvalitních sprchových koutů. Je to také společnost, která klade velký důraz na inovativní řešení, která se pak postupně stávala standardy. Takovým produktem určitě se může stát posuvný sprchový kout "walk-in". Doposud jsme vnímali řešení "walk-in" jako volně stojící skleněnou stěnu, zatímco Huppe na veletrhu ISH uvedlo zatahovací stěnu typu "walk-in". Díky tomu se stěna stává multifunkční - můžeme využit velkou stěnu skla, která zachrání koupelnu od zaplavení, zatímco pak po koupaní můžeme stěnu zmenšit a učinit koupelnu prostornější.