Dlouholeté zkušenosti s prodejem výrobků na vybavení koupelen, zastřešování projektů s dozorem projektantů a náročných investorů a provozování internetového obchodu jsou aspekty, které vybudovali pozici společnosti SaniWell. Jsme vnímáni jako společnost, která dokáže naplňovat záměry vyžadující velkou angažovanost, odborné znalosti a odpovědnost. S potěšením jsme se podíleli na rekonstrukci staveb jako kurie v Niegoszowicích a Rzeplině, kde jsme dodali výbavu koupelen a keramické obkladačky.

Niegoszowice.jpg

Velkou výzvou jsou často novodobé projekty, v nichž je třeba sladit návrhy projektantů s technickými možnostmi. Na tomto místě můžeme zmínit stavbu novodobého apartmánového domu v Krakově na Krowoderské ulici, kde jsme vykonávali ukončovací práce v hale a jednotlivých apartmánech.

 

Krowod_150dpi.jpg

Zabýváme se však především vyřizováním individuálních, komplexních objednávek zákazníků, kteří se v dnešní internetové době rozhodnou na objednání vybavení koupelen za vyšší částky právě v našem internetovém obchodě www.sanitbuy.cz.

Dnes může internetový obchod zřídit každý, proto dobře zvažte, komu svěříte své peníze!